PDA

View Full Version : Fix error


M.K.
Jul 24, 2007, 7:30 AM
http://skyscraperpage.com/cities/?buildingID=60848

is not appearing in Sao Paulo diagram. Please fix it. Thanks.

vid
Jul 24, 2007, 7:47 AM
It's not appearing because you don't have it set to show antennas, or skeletons, or whatever they're listed as, in the check boxes.

http://skyscraperpage.com/diagrams/?29199945

It's just past Torre Norte

M.K.
Jul 25, 2007, 9:26 AM
it continues not appearing in SP diagram even when all blocks clicked. I do not know why. It is an important tower of TV cultura and MTV nets. :(

vid
Jul 25, 2007, 11:44 AM
It isn't the end of the world. :rolleyes:

M.K.
Jul 25, 2007, 11:51 AM
Yeah, clear, but better when all there.:help: :drooling:

LMich
Jul 25, 2007, 11:28 PM
There. Fixed.