View Single Post
  #556  
Old Posted May 27, 2019, 9:48 PM
OldDartmouthMark OldDartmouthMark is offline
Registered User
 
Join Date: May 2010
Posts: 3,626
Actually, I was considering your comments when I was walking through, trying to get a feel for it.

And actually, when on the sidewalk, I was not left with the impression of it being tight or claustrophobic as such. I think the fact that some of the features slope back as height increases eases that closed-in feeling. I was left with the impression that this will be a nice addition when finished.

I did notice that all the glass has a bluish hue to it (exaggerated by the rare blue-sky reflection), whereas in the rendering it seemed to take on a copper hue...



I'm assuming it was a conscious design change for some reason?
Reply With Quote