HomeDiagramsDatabaseMapsForumSkyscraper Posters
     

Go Back   SkyscraperPage Forum > Diagrams & Database > Diagrams

Reply

 
Thread Tools Display Modes
     
     
  #1  
Old Posted Apr 27, 2018, 5:27 PM
PGTheSkyScraperFan17
Guest
 
Posts: n/a
Exclamation I accidentally messed up the size of my drawing

I made a new drawing for Frost Bank Headquarters in San Antonio, turns out my drawing is 300 meters taller than what it should be.

Is there a way to fix this? Thanks.
Reply With Quote
     
     
  #2  
Old Posted Apr 28, 2018, 5:41 AM
Artemco's Avatar
Artemco Artemco is offline
Ukrainian moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Kramatorsk, Ukraine
Posts: 3,487
resize it and reupload ☺
Reply With Quote
     
     
  #3  
Old Posted May 9, 2018, 9:28 PM
antoun antoun is offline
Editor
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 3,248
complete, please move this thread
Reply With Quote
     
     
  #4  
Old Posted Jul 3, 2018, 9:30 AM
antoun antoun is offline
Editor
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 3,248
please move this thread or delete, not the appropriate section for it
Reply With Quote
     
     
End
 
 
Reply

Go Back   SkyscraperPage Forum > Diagrams & Database > Diagrams
Forum Jump


Thread Tools
Display Modes

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 2:58 PM.

     

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.