HomeDiagramsDatabaseMapsForumSkyscraper Posters
     

Go Back   SkyscraperPage Forum > Regional Sections > Canada > Alberta & British Columbia > Calgary > Transportation & Infrastructure

Reply

 
Thread Tools Display Modes
     
     
  #6101  
Old Posted Aug 10, 2018, 7:09 PM
Wentworth Wentworth is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: Wentworth
Posts: 429
Why does Google maps show Sarcee Trail as being closed between Richmond Road and Glenmore/Hwy 8? It's been like this for a few days now, and Google is giving really weird routing instructions. I am assuming it has to do with the roadway changes there, but whomever made those updates really pooched it.
Reply With Quote
     
     
  #6102  
Old Posted Aug 10, 2018, 8:34 PM
Porfiry Porfiry is offline
Registered User
 
Join Date: May 2010
Posts: 749
Quote:
Originally Posted by Wentworth View Post
Why does Google maps show Sarcee Trail as being closed between Richmond Road and Glenmore/Hwy 8? It's been like this for a few days now, and Google is giving really weird routing instructions. I am assuming it has to do with the roadway changes there, but whomever made those updates really pooched it.
I think it's because the new realignment and intersection are now (or soon to be) active. Technically Google is correct in that the old bits of roadway are (or will be) closed, but they have yet to add the replacement road sections. I imagine most of their data is automated so they don't realize that they're giving bad routing instructions.

http://www.swcrrproject.com/wp-conte...tour_Jul25.pdf

Last edited by Porfiry; Aug 11, 2018 at 12:16 AM.
Reply With Quote
     
     
  #6103  
Old Posted Aug 10, 2018, 11:04 PM
milomilo milomilo is online now
Registered User
 
Join Date: Dec 2013
Location: Calgary
Posts: 2,644
^It wasn't open yesterday at least.
Reply With Quote
     
     
  #6104  
Old Posted Aug 11, 2018, 12:21 AM
Porfiry Porfiry is offline
Registered User
 
Join Date: May 2010
Posts: 749
Quote:
Originally Posted by Porfiry View Post
I imagine most of their data is automated so they don't realize that they're giving bad routing instructions.
...actually it looks like Google is pulling their data straight from Waze, where a user marked those sections as "permanently closed". They jumped the gun a bit since the switchover apparently hasn't been completed just yet.

https://www.waze.com/livemap?lat=51....808473&zoom=16

Last edited by Porfiry; Aug 11, 2018 at 2:53 AM.
Reply With Quote
     
     
End
 
 
Reply

Go Back   SkyscraperPage Forum > Regional Sections > Canada > Alberta & British Columbia > Calgary > Transportation & Infrastructure
Forum Jump


Thread Tools
Display Modes

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 5:25 PM.

     

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.